Blant alle de flotte leilighetene i UP vil du også finne flere perler av noen helt unikt utformede leiligheter, som kan gis en svært sjarmerende og utradisjonell stil, alt ettersom hva du foretrekker.

Leilighetene varierer fra arealeffektive 1-roms studioleiligheter på 37 kvm og oppover, til fine leiligheter på 2 og 3 rom og helt til 4- roms toppleiligheter over to plan med størrelser opptil 127 kvm.

Leilighetene passer perfekt både til de som vil bo effektivt alene, trenger noe fint til første kjøp sammen, eller vil ha noe romslig med fin utsikt fremover - et sted man slipper snømåking og hagearbeid. Leilighetene får en god og moderne finish med gjennomgående kvalitetsmaterialer. Kjøkken leveres av anerkjent kjøkkenleverandør med komplett hvitevarepakke (komfyr, induksjonskoketopp og kjøl-/fryseskap).

Alle leiligheter opp til 4-roms størrelse leveres med fin 3-stavs parkett i alle rom og fliser på bad. Alle 4-roms leiligheter blir levert med 1-stavs eikeparkett, og i tillegg får disse leilighetene skyvedørsgarderober.

Effektive og lyse 1-roms leiligheter

UP får hele 20 fantastiske studioleiligheter. Disse er plassert oppover i bygget helt opp til 5. etg. Studioleilighetene er gjennomgående, lyse og effektivt planløst med svært god romløsning. En fin, åpen løsning mellom stue og kjøkken øker følelsen av plass, og det kan lages et fint skille inn mot sovealkove.

De arealeffektive studioleilighetene får plass til både sofakrok og spisebord i oppholdsrommet. På badet er det opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Flere av studioleilighetene får egen balkong, og har en størrelse på rundt 40 kvm.

Fine arealeffektive 2-roms leiligheter

Også flere fine 2-roms leiligheter blir å finne rundt i etasjene i UP. Disse varierer i størrelse fra 45 til 70 kvm og får alle egen balkong. 2-roms leilighetene får generøse soverom på opp til 10 kvm, og flere av dem et ekstra rom som kan innredes etter eget ønske, og deilig åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Romslige 3-roms

UPs 3-roms leiligheter finner du i 1, 2., 3., 4., og 6. etg. Dette blir romslige og lyse leiligheter fra 60 til 99 kvm. Flere av leilighetene får fine balkonger, og de to leilighetene i 6. etg får hver sin deilige veranda. Disse finnes også i varianter over to plan med superfin utsikt over Ålesund by.

Alle 3-roms får soverom på rundt 10 og 8 kvm, og egen bod med fin plass til oppbevaring.

Store, lyse 4-roms

Flotte 4-roms leiligheter finnes i alle UPs etasjer. Alle får egne balkonger og strålende utsikt mot Sunnmørsalpene. Disse leilighetene varierer i størrelse fra 90 til 127 kvm og har en herlig lys og luftig stemning.

Her blir det god plass til både spiseplass og sofakrok i den åpne løsningen mellom stue og kjøkken, og god naturlig belysning gjennom store vinduer. Badene er romslige og har god plass til vaskemaskin, og leilighetene får egen bod som kan benyttes til oppbevaring eller som walk-in closet. Flere av leilighetene kommer over to plan og får egen terrasse.

Fantastisk 4-roms over to plan

Helt øverst i UP finner du denne perlen av en 4-roms leilighet. Denne penthouse-leiligheten strekker seg over to plan, har egen veranda på første plan og egen takterrasse på andre plan. Leiligheten er hele 108 kvm totalt, og har to fine soverom på første plan.

På andre plan kan rommet på 15 kvm innredes etter ønske, kanskje vil man her ha et fantastisk soverom med utgang til privat takterrasse. Den romslige entreen gir gode oppbevaringsmuligheter og kjøkkenet med egen kjøkkenøy ser ut over fantastisk utsikt over Ålesund.

Penthouse leilighet 502

Denne perlen av en 4-roms leilighet består av hele 112 kvm fordelt på en svært romslig stue med åpen kjøkkenløsning, fire soverom og to flotte bad. Leiligheten er gjennomgående, lys og den gode takhøyden gir et deilig luftig inntrykk.

Den fantastiske utsikten rammes inn som et kunstverk og blir hovedelementet i stua, og nytes ordentlig ute på egen veranda med utsikt over Ålesund. Verandaen er sørvendt og har svært gode solforhold. Leiligheten har en særegen og spennende utforming som gir gode muligheter for personlig stil og uttrykk.

Penthouse leilighet 603

Denne unike 3-roms leiligheten går over 2 plan med sine 61 kvm, og får en egen usjenert balkong med utsikt over Ålesund by. Super mulighet, med soverommene og bad i egen etasje, og med den utmerkede utsikten som fokuspunkt i den luftige løsningen med åpent kjøkken og stor stue i etasjen over.

Leiligheten er svært godt gjennomført, med moderne utforming og en luksuriøs uforstyrret utsikt. Urban og eksklusiv følelse kombinert med utsikt over naturen og lyse luftige rom gjør denne leiligheten til en sjelden mulighet.

2-roms toppleilighet 503

Tidligere leilighet 503 har nå blitt til to leiligheter – leilighet 507 og 503. Leilighet 503 har med sin nye utforming blitt til en flott 2 roms på 56,2 kvm. Leiligheten har en romslig planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning, og som mange av leilighetene i UP har også denne leiligheten fått en utradisjonell utforming med sine spennende vinkler i oppholdssonen. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Fra stuen er det utgang til en stor sørvest-vendt og usjenert takterrasse, med gode solforhold og fantastisk utsikt mot glitrende sjø. Stort soverom, og rommelig walk-in-closet. Leilighet 503 ligger i 5. etasje og har kort vei til den store felles takterrassen i 6. etasje.

Det medfølger en parkeringsplass i garasjeanlegget til leilighet 503. Det er mulig å kjøpe flere p-plasser – ta kontakt med megler.

Den andre leiligheten, leilighet 507, er en flott 3-roms på 57,5 kvm som nå er solgt.

Meld interesse så får du automatisk oppdateringer om UP.