På den gamle 17. mai plassen i Ålesund er byggingen av UP nå i gang og innflytting blir på høsten 2020. UP blir et spennende boligprosjekt med 46 tiltalende selveierleiligheter i størrelser fra 37 til 127 kvm.

Flere av leilighetene får egen takterrasse og fine balkonger. I tillegg til dette vil alle beboere ha tilgang til en flott felles takterrasse med utsikt over vakre Ålesund.

Tomtens høye beliggenhet og nærhet til både sentrum og Aksla gjør den til en av Ålesunds beste beliggenheter.

Det skal være lett og praktisk å bo på UP. Herfra går du til sentrum på et kvarter, har nærhet til natur og utsikt med Akslafjellet i ryggen, og Byparken ligger bare en liten spasertur unna.

Plot-Arkitekter har utviklet UP for å skape en fornyet, moderne Utstillingsplass.

“Vår idé er å la de nye bygningene heve Utstillingsplassen til nye høyder, og gi plass til gode boliger for en praktisk livsstil, spesielt for aktive og urbane mennesker.”

«Plot-Arkitekter har klart å utnytte tomtens potensiale på en fantastisk måte, ikke bare for de fremtidige beboerne, men også for omgivelsene. Dette blir et stort løft for nærområdet», sier Otto K. Blix Hulbak, fra byggherren.

Utstillingsplassen markerer overgangen mellom bysentrums forretningsgårder og den omkringliggende boligbebyggelsen. Det er et rolig område med kun et par minutters gange til butikker og fornøyelser.

Området er under modernisering og utvikling. Her bygges Ålesund bybad, med både 50m og 25m basseng, stupetår, to vannsklier, barnebasseng, terapibasseng, boblebad, motstrømsbasseng og bølgebasseng. Det blir også et hyggelig cafe-område og en mesanin med utsikt over bassengene. Deler av taket til bybadet skal være et uteområde med lekeplass.

Fra UP får du kort vei til fotgjenger-inngangen til det nye parkeringsanlegget som er under bygging inne i byfjellet Aksla. Det blir bussholdeplass rett utenfor døren.

Meld interesse så får du automatisk oppdateringer om UP.

Fazenda Utvikling AS er utbygger av eiendommen UP Utstillingsplassen. Fazenda Utvikling AS finner gode eiendommer og utvikler disse videre og søker ubebygde tomter eller eiendommer med konverteringspotensiale. Vi gjennomfører nødvendig regulering, finansiering og utbygging. Våre medarbeidere er høyt kvalifiserte med lang erfaring innen boligutvikling og sørger for vellykkede prosjekter med økonomisk bærekraft.