UP AND GO

Lyst til å enkelt kunne hive deg med på en spinningtime, eller kunne gå rett ut døra på fjelltur?
Velkommen til et aktivt og lekent liv midt i Ålesund!

Leilighetene på Utstillingsplassen ligger sentralt plassert, midt i hjertet av byen. Perfekt for deg som elsker en aktiv livsstil, i umiddelbar nærhet til alle tilbud. Innendørstrening er lett tilgjengelig hele året. Du vil ha to treningssentre rett rundt hjørnet, så reisetid er ingen unnskyldning! Du vil rett og slett ha mulighet til å koble ut hverdagen bare noen skritt fra leiligheten din.

Rett over gaten kommer Ålesund Bybad, hvor det innen to år vil komme fem bassenger, inkludert terapibasseng og motstrømsbasseng. Så ditt nye nabolaget kommer til å bli spekket med muligheter for deg som ønsker et aktivt liv.

For deg som liker å trene utendørs, har du Byparken og flere turløyper å velge mellom i kort avstand fra Utstillingsplassen. Leilighetene ligger med vakre Akslafjellet i ryggen, så her bor du rett ved et fantastisk turtilbud med utsiktspunkt og café på toppen! Og for de virkelige fjellgeitene eller skientusiastene – Sunnmørsalpene ligger ikke langt unna og byr på spektakulære naturopplevelser.

Velkommen til en aktiv livsstil – midt i bykjernen!